top of page
Пошук
  • childrenagainstwar

БАТЬКИ ДЛЯ ДІТЕЙ ПІД ЧАС ВІЙНИ

Оновлено: 16 трав. 2022 р.

У Міжнародний день родини презентуємо наш новий проєкт БАТЬКИ ДЛЯ ДІТЕЙ ПІД ЧАС ВІЙНИ. РОДИННЕ ТЕПЛО допомагає нам пережити проблеми. Найчастіше і найефективніше дитину підтримують батьки. Але що робити коли бракує знань, або й сама мати перебуває в стресовому стані.

ДІТИ ПРОТИ ВІЙНИ знають як діяти в такому випадку. Ми хочемо, щоб діти отримали першу підтримку від батьків і для цього пропонуємо діяти разом. Ми розробили буклет, який містить корисні поради взаємодії. Скажімо, як забезпечити базові потреби дитини, розвивати навички гігієни, чи зберегти потяг малечі до навчання. Також дуже корисно знати основні правила медіаграмотності та інше. Поради створили професіонали в цій сфері — психологи Інституту людини Київського університету імені Бориса Грінченка. До речі, вони проводять безкоштовні консультації для батьків та дітей переселенців, сеанси арт-терапії, майстер-класи в тому числі і за кордоном. Відтак набули вже і актуального досвіду у таких консультаціях.

Ці 12 флаєрів з порадами з кожної теми ми видрукуємо для учасників нашої ініціативи і подаруємо партнерам, які нині допомагають дітям подолати тривогу і страх, надихають на творчість. Пишіть, якщо хочете отримати від нас такий подарунок. Разом з фломастерами та фарбами, українськими книжками та альбомами для малювання ми пришлемо вам такі буклети. Для тих родин, які перебувають за кордоном, ми надамо можливість скачати плакати з нашого сайту, видрукувати самостійно і розвісити їх в місцях, де проводять свій час українські дітки-переселенці.

Чекаємо на ваші твори: малюнки, поезію та нотатки. Адже вже 1 червня ми плануємо запросити вас у віртуальний музей ДІТИ ПРОТИ ВІЙНИ. Щоб долучитися до проєкту, заходьте на наш сайт і надсилайте свої дописи на пошту childrenagainstwar.ua@gmail.com.

Нехай родинне тепло і родинні цінності збережуть вас у цей непростий час! Єднаймося!

101 перегляд0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page