top of page
Пошук
  • childrenagainstwar

НОВА УКРАЇНСЬКА МАРКА — МРІЯ ДИТИНИ!


Яскраву поштову марку «Українська мрія» готує Укрпошта. Ілюстрацією до неї став малюнок 11-річної дівчинки Софійки Кравчук з Волинської області, створений ще до війни для участі у конкурсі «Що для мене Україна?». Дитина бачила нашу країну саме такою — квітучою, яскравою, щасливою, вільною.

«Такою вона і буде! Навіть попри те, що окупантам вдалося зруйнувати найпотужніший у світі літак, який проілюструвала Софійка. Адже мрію у нас не відняти. І про це постійно нагадуватиме історія подій, а вже скоро — і наша поштова марка», — зазначають в Укрпошті.


Тим часом справжню Мрію візьмуться відбудовувати коштом аерокосмічної коаліції країн.

Гендиректор ДП «Укроборонпром» Юрій Гусєв заявив:

«Ми ведемо переговори про створення великої аерокосмічної коаліції та побудови нового унікального транспортного літака. Перш за все, потрібні кошти для наповнення міжнародного фонду нової української „Мрії“. Заплановано передбачити різні формати збору коштів, щоб кожен бажаючий в Україні й за кордоном мав змогу зробити свій внесок до фонду».

Оновлена МРІЯ має бути ще досконаліша із сучасним технологічним обладнанням та електронікою.

Для підтримки фонду з відбудови літака продумують різні заохочення. Одне з яких — щоб прізвища тих, хто надасть найбільшу грошову допомогу, були розміщені на лівреї нової «Мрії» та викарбувані на фюзеляжі нового модернізованого літака.

26 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page