top of page
Пошук
  • childrenagainstwar

УКРАЇНА ДИТЯЧИМИ ОЧИМА


У цих малюнках вдячність, віра, дитяча молитва і мрія. На Закарпатті дитячими руками творяться листівки пошани українським захисникам. Вихованці Комунального закладу Ясінянської селищної ради «Центру позашкільної освіти» діляться своєю Україною через малюнки. Навіть цитують українських класиків, як, наприклад, Сосюри «Любіть Україну»...

У роботах зображують мрії про мирне небо та перемогу України. Дитячі роботи геть не схожі на кадри з телевізора. Війну в Україні дітки сприймають інакше... Маленькі патріоти переконані, що захисники із синьо-жовтими прапорами всіх врятують. На їхніх малюнках зображено мирне життя: сонце, квіти, птахи миру, квітуча Україна. З такою підтримкою наших дітей, які своїми малюнками надихають, ми обов’язково переможемо!

«Ви найкращі!», «Все буде Україна» та «Ні війні» на вустах і аркушах маленьких українців.

Чекаємо на ваші твори: малюнки, поезію та нотатки. Адже вже 1 червня ми плануємо запросити вас у віртуальний музей ДІТИ ПРОТИ ВІЙНИ. Щоб долучитися до проєкту, заходьте на наш сайт і надсилайте свої дописи на пошту childrenagainstwar.ua@gmail.com.


Автор: Дар’я Скирта

602 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page